Látogatók száma
web
analytics


Hírek

Mindent a Vevőkért

Vevőközpontúságunk és rugalmasságunk mellett bizonyságot téve a minap rövid határidő betartása mellett leszállítottuk az ezévi eddigi legnagyobb gyártmányainkat.

2007.04.24-én délután megrakodtunk 3 túlméretes szállításra alkalmas kamiont. A rakomány 2db (60 és 80 m3-es) siló volt, melyeket a megrendelő kérésére különleges gyorsasággal gyártottunk le. Nyugodtan állíthatjuk, hogy a sebesség nem ment a minőség rovására, melyre bizonyíték a pozitív megrendelői visszajelzés.

Újra tengeren a Pirazol

Újabb luxushajó épül Salgótarjánban gyártott hulladékégető berendezéssel.
Norvég partnerünkkel folytatott sikeres együttműködésünk eredményeként legyártottuk és kiszállítottuk újabb hulladékégető berendezésünket, mely Németországban kerül majd beépítésre egy most épülő hajó részeként. A kiszállítás után nem sokkal elkezdtük az újabb berendezés legyártását, vagyis egyre nő azon hajók száma a világ tengerein és óceánjain, melyek a cégünk által készített égetőkkel semmisítik meg a fedélzeten "termelt" hulladékot.

Sikeres évzárás-évnyitás

2006 utolsó illetve 2007 első heteiben...

2006 utolsó illetve 2007 első heteiben a szerződéses határidőknek megfelelően leszállítottunk és átadtunk 11db készüléket a Hankook Tire magyarországi beruházásához, melynek keretében Dunaújváros határában épül a koreai vállalatóriás új, közép-európai gyáregysége.
A készülékek között volt:
 • 4db szénacél olajtartály
 • 3db szénacél technológiai tartály
 • 2db nemesacél technológiai tartály
 • 2db 100m3-es ipari technológiai víztartály epoxy belső bevonattal.
  Termékeink minőségével illetve megbízhatóságunkkal sikerült kivívnunk megrendelőnk megelégedését, melynek köszönhetően további együttműködésre számíthatunk a beruházás későbbi ütemeiben.

 • Befejeződött a projekt

  Újabb hulladékégető berendezést gyártottunk le és szállítottunk a Norsk Inova AS részére, tengerjáró hajóhoz.

  2006.04.25.-re elkészült és szállításra készen állt a 2005 végén megrendelt hulladékégető kazán és annak tartozékai. A berendezést 5 kamion (4 speciális + 1 normál) segítségével szállítottuk ki, pontosan a megadott határidőre, Monfalcone-ba, egy olaszországi hajógyárba, ahol majd beszerelésre kerül egy most épülő tengerjáró hajóba. Ezzel lezárult az idei év első ilyen jellegű projektje.

  Magyar
  English